10 jaar Triarii


Januari 2015: Eind vorig jaar bestond Triarii 10 jaar. Een terugblik op behaalde successen en de ontwikkeling van ons bureau.

Iedereen die het Triarii kantoor bezoekt passeert de "prijzenkast". Deze bevat souvenirs die we in onze projecten en bijbehorende reizen hebben verzameld. Ieder object vertelt een deel van het verhaal van Triarii, lees de verhalen per object onder deze polaroid van de prijzenkast:

Prijzenkast

Space De Ariane 5: Al voor de officiële oprichting voerde Triarii beleidsstudies uit op het gebied van ruimtevaart: het Actieplan Ruimtevaart uit 2004.  Triarii onderzocht de economische waarde van ruimtevaart-activiteiten in Nederland en Europa, verscheen in 2012 in NRC-Next, organiseert voor het Netherlands Space Office een serie workshops en beheert het Space Business Park. Onlangs peilde Triarii interesse in deelname in high tech faciliteiten van SRON in het geplande pand op het A'dam Science Park.
CCS Muismatje met het originele ZEP-logo: Één van de grootste klussen van Triarii is het sinds 2006 runnen van het secretariaat van het Zero Emissions Platform (ZEP).
Dialoog Bordje met het Parthenon: gekocht in Athene, waar een R&Dialogue meeting plaatsvond. Triarii is projectmanager van dit Europese project en leider van de Nederlandse dialoog.
Boek Boek "The Dutch Industrial Landscape": Triarii's kennis van de high tech industrie en het beleidsveld resulteerde in dit boek, dat wereldwijd bij Nederlandse ambassades op de koffietafel ligt.
JSF Schaalmodel van de Joint Strike Fighter: Triarii onderzocht met PwC de werkgelegenheidseffecten van deelname aan het JSF-programma door Nederland. Ook bracht Triarii de Nederlandse Defensie en Veiligheids industrie in kaart.
Software Dit oude toetsenbord is een symbool voor ICT: Triarii voerde het Europese project ITAIDE uit, stelde de ICT-agenda op, en verkende ICT in musea evenals de toekomst van breedbanddiensten.
MMF

Buisjes bruistabletten met royal jelly, afkomstig van Macedonische koninginnebijen: Triarii is match maker voor bedrijven uit opkomende economieën. Voorbeelden zijn iSource Macedonië, Amman Pharma Jordanië, Barrick mining company Zambia en IIT Tanzania.

Inburgering De wereldbol en taalgids: Triarii voerde verschillende studies uit op dit gebied van inburgering (marktverkenning, taalniveauparticipatiebudget, inburgering in gemeenten).
Projectmanagement Schaakbord: de consultants van Triarii denken altijd meerdere zetten vooruit, een eigenschap essentieel bij projectmanagement van internationale, complexe projecten.
Ghana Petje uit Ghana: gekocht tijdens één van de werkbezoeken aan Ghana in het kader van een project ter bevordering van sanitatie en hygiëne.
Benchmark Bokshandschoenen: sparren in de vorm van benchmarking, scenario studies, beleidsondersteuning? Triarii heeft de ervaring en de expertise.
Thembedr De vlag en de vuurtoren: met markante gebouwen en inhoudsgedreven promotie runt Triarii het SpaceBusinessPark en voerde het een studie uit naar succesfactoren van thematische bedrijventerreinen.
Iran Afbeelding Ayatollah Khomeini: een leerzaam ICT-project bracht de consultants van Triarii meerdere malen naar Teheran, Iran. Dit leverde onder anderen deze afstudeerscriptie op.
PwC De oprichters van Triarii (Ron Overgoor, Robert van der Lande en Hans Modder) hebben een gezamenlijke geschiedenis bij PriceWaterhouseCoopers en diens rechtsvoorgangers.

Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...