Kathryn Chlosta versterkt ZEP & Triarii

 

April 2013: Kathryn Chlosta gaat per 11 maart 2013 als stagiaire bij Triarii aan de slag. Kathryn zal met name werkzaam zijn voor ZEP en haar Masterthesis schrijven over CCS in de Europese beleidsarena.

ZEP wordt gevormd door een unieke groep van industrie, onderzoeksorganisaties en NGOs die samenwerken in de ontwikkeling van Carbon Capture and Storage (CCS). Meer informatie over ZEP vindt u op: www.zeroemissionsplatform.eu.

Haar scriptie is een analyse naar de positie van CCS in het huidig Europees energiebeleid. Kathryn brengt in kaart wie de belangrijke stakeholders zijn op Europees niveau en wat de verbanden zijn met het besluitvormingsproces. Hiermee wil ze aanbevelingen doen om een dialoog over CCS op stakeholders niveau te bevorderen.

Kathryn doet een master Environment and resource management aan de Vrije Universiteit van Amsterdam nadat ze haar Bachelor's in Political Science heeft behaald aan de Hofstra University in Long Island, New York. Haar stageplek bij ZEP en Triarii past in de activiteiten en ambitie van Triarii op het gebied van energie: wij coördineren ZEP, de Europese energie-dialoog voor een low-carbon society en soortgelijke grootschalige projecten.


Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...