Triarii match maker voor Barrick Zambia

 

Mei 2013:Triarii heeft recent vertegenwoordigers van Barrick mining company ontvangen. Doel: verkenning incubator/ bedrijfsverzamelgebouw bij de koper- en goud mijn in Noord-Zambia.

Recent heeft Triarii enkele vertegenwoordigers van Barrick mining company ontvangen. Doel van deze missie van Barrick was te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor het opzetten van een incubator/ bedrijfsverzamelgebouw bij de mijn (koper en goud) in Noord Zambia. Het doel van een dergelijk concept is om meer te doen aan local sourcing zowel voor de mijn als voor de gemeenschap lokaal.

Voor het ministerie van Buitenlandse Zaken en Agentschap NL voert Triarii de Match Making Facility uit. In dat kader heeft een delegatie van het Tanzaniaanse bedrijf IIT (Institute for Information Technology) Nederland bezocht, onder leiding van Moiz Salemwalla. Triarii organiseerde een uitgebreid bezoekprogramma met ICT partijen in Nederland die geïnteresseerd zijn in samenwerking met opkomende markten.

Het Match Making Facility is een programma met als doel de ontwikkeling van de private sector in ontwikkelingslanden te stimuleren. Dit gebeurt door bedrijven in deze landen te matchen met Nederlandse bedrijven, om zo een zakelijke relatie tot stand te brengen. Dit doet Triarii voor de sectoren:

  • Bouw en infra
  • ICT
  • Vervoer en logistiek
  • Milieu
  • Transportmiddelen
  • Medisch
  • Diensten

Indien dit bezoekprogramma succesvol is, zal dit leiden tot een of meer zakelijke relaties. Meer informatie over het Match Making Facility op de MMF-website van de Rijksoverheid.


Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...