Triarii match maker voor Dhanusha Sri Lanka

 

Juni 2013: Triarii legt zakelijke connecties tussen de scheepvaartindustrie van Nederland en het bedrijf Dhanusha uit Sri Lanka.

In juni was de Sri Lankaanse botenproducent Dhanusha op bezoek in het kader van het MMF programma. Dit heeft geleid tot nieuwe contacten tussen Dhanusha en twee Nederlandse boten importeurs. Beide partijen onderzoeken de mogelijkheden tot samenwerking en import van boten uit Sri Lanka naar Nederland. Tevens is een exportrelatie gelegd tussen een Nederlandse producent van thermoplasten en Dhanusha voor export van thermoplasten naar Sri Lanka.

Het Match Making Facility is een programma met als doel de ontwikkeling van de private sector in ontwikkelingslanden te stimuleren. Dit gebeurt door bedrijven in deze landen te matchen met Nederlandse bedrijven, om zo een zakelijke relatie tot stand te brengen. Dit doet Triarii voor de sectoren:

  • Bouw en infra
  • ICT
  • Vervoer en logistiek
  • Milieu
  • Transportmiddelen
  • Medisch
  • Diensten

Indien dit bezoekprogramma succesvol is, zal dit leiden tot een of meer zakelijke relaties. Meer informatie over het Match Making Facility op de MMF-website van de Rijksoverheid.


Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...