Amman Pharma en Triarii verkennen farmaceutische markt Nederland

 

Augustus 2013: Amman Pharma uit Jordanië verkent met Triarii de farmaceutische markt in Nederland.

In het kader van het MMF programma is Amman Pharma begin juli op bezoek geweest in Nederland. Triarii regelde het bezoekprogramma. Amman Pharma is een producent van generieke geneesmiddelen en medical devices gevestigd in Jordanië. Daarnaast hebben ze een cosmeticalijn voor Dode Zee producten, op basis van Dode Zee modder en algen.

Amman Pharma wil met een aantal van hun producten de Nederlandse markt op, hiervoor zijn uitstekende contacten gelegd op gebied van CE marking en registratie. Tevens is met het Bioscience Park in Leiden een bespreking geweest over een mogelijke vestiging in Nederland.

Het Match Making Facility is een programma met als doel de ontwikkeling van de private sector in ontwikkelingslanden te stimuleren. Dit gebeurt door bedrijven in deze landen te matchen met Nederlandse bedrijven, om zo een zakelijke relatie tot stand te brengen. Dit doet Triarii voor de sectoren:

  • Bouw en infra
  • ICT
  • Vervoer en logistiek
  • Milieu
  • Transportmiddelen
  • Medisch
  • Diensten

Indien dit bezoekprogramma succesvol is, zal dit leiden tot een of meer zakelijke relaties. Meer informatie over het Match Making Facility op de MMF-website van de Rijksoverheid.


Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...