Triarii verbindt ruimtevaart en de high tech industry

 

Januari 2014: Voor het Netherlands Space Office (NSO), organiseerde Triarii een workshop waar high tech bedrijven de kans kregen bij ESTEC in de keuken te kijken.

ESTEC is het European Space Research and Technology Centre van Europees ruimtevaart agentschap ESA. Dit onderzoekscentrum is gebaseerd in Noordwijk en wordt door de directeur Mr. Franco Ongaro vaak omschreven als Nederlands best bewaarde geheim. ESA en NSO delen de wens om ESTEC meer open te maken voor de omgeving en sterker in te bedden in de high tech industrie.

Triarii ondersteunt beide ruimtevaartorganisaties in deze wens door de sector High Tech Systems en Materials (HTSM) te koppelen aan de ruimtevaart. Belangrijke bedrijven uit de HTSM sector zijn uitgenodigd voor een serie workshops om gebieden van wederzijdse interesse en samenwerkingsmogelijkheden te verkennen. De onderwerpen die het meeste enthousiasme genereerden zijn optica, precision engineering en materialen. Gedurende de workshop op 22 januari jl. hebben vertegenwoordigers van HTSM-bedrijven ESTEC laboratoria bezocht die op eerder genoemde onderwerpen gericht zijn.

Ron Overgoor, Hans Modder en Gert-Jan van der Panne van Triarii voeren dit project uit. Dit project is één van de ruimtevaartprojecten van Triarii.

Workshop meeting screen

Foto: Triarii

This was the view of the workshop participants from the meeting room (Erasmus Centre at ESTEC)

Foto: esa.int "High Bay naast de Erasmus Centre vergaderruimte"


Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...