Triarii verkent met app/website-bouwer iSource de Nederlandse markt


Mei 2014: De directie van het Macedonische bedrijf iSource bezocht Nederland in het kader van de Match Making Facility. Triarii regelde het bezoekprogramma.

Voor het ministerie van Buitenlandse Zaken en Agentschap NL voert Triarii de Match Making Facility uit. iSource Macedonia meldde zich hiervoor aan en werd aan Triarii gekoppeld om een bezoekprogramma uit te stippelen.

Triarii organiseerde een uitgebreid bezoekprogramma met ICT partijen in Nederland die geïnteresseerd zijn in samenwerking met opkomende markten. Met name ontwerp/online-bedrijven in de Haagse incubator Caballero Fabriek waren geïnteresseerd en toonden een grote bereidheid tot samenwerking.

Het Match Making Facility is een programma met als doel de ontwikkeling van de private sector in ontwikkelingslanden te stimuleren. Dit gebeurt door bedrijven in deze landen te matchen met Nederlandse bedrijven, om zo een zakelijke relatie tot stand te brengen. Dit doet Triarii voor de sectoren:

  • Bouw en infra
  • ICT
  • Vervoer en logistiek
  • Milieu
  • Transportmiddelen
  • Medisch
  • Diensten

Na dit succesvolle bezoekprogramma is het aan de bedrijven om tot een samenwerking te komen. Meer informatie over het Match Making Facility op de MMF-website van de Rijksoverheid. Projectleider vanuit Triarii is Drs. Ron Overgoor.

Foto's: de Caballero Fabriek te Den Haag waar Triarii met iSource een aantal bedrijven sprak (bron: cabfab.nl)

CabFab

CabFab


Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...