R&Dialogue presentatie Green Week Brussel

 

Juni 2014: R&Dialogue coordinator Gert-Jan van der Panne presenteerde op de Green Week in Brussel.

Hoe bereiken we duurzame samenleving? Welke rol speelt de burger hierin? Deze vragen zijn niet alleen de reden voor bestaan van het R&Dialogue project, maar houden beleidsmakers over de hele wereld bezig. R&Dialogue werd door de Europese Commissie uitgenodigd om hierover mee te praten tijdens de Green Week in Brussel. De titel van de bijeenkomst was "Multi-actor engagement for the environment: where science, policy and society meet". Meer info en meeting documenten hier

 Green Week

Met meer dan 60 mensen in de zaal was het een goed bezochte side session in de Green Week. Er was veel belangstelling in de bevindingen van het R&Dialogue project. De vragen in de panelsessie gingen met name in op de uitdagingen om dit type projecten zo veel mogelijk bekendheid te geven.

Green Week

R&Dialogue is een project dat past in de ambitie van Triarii om op het gebied van energie in Europa een belangrijke rol te spelen.


Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...