Marktscan Triarii basis Amsterdams akkoord voor HighTIF

 

Maart 2015: Marktscan Triarii basis voor Amsterdams akkoord voor HighTIF (High Tech Instrumentatiefaciliteit).

De Amsterdamse gemeenteraad heeft onlangs ingestemd met de bijdrage aan het samenwerkingsverband van UvA, VU, NWO/SRON (Nederlandse organisatie voor wetenschappelijk onderzoek, SRON is het onderdeel dat ruimteonderzoek doet) voor het opzetten van de HighTIF (High Tech Instrumentatiefaciliteit) op het Amsterdam Science Park.

HighTIF logos

Triarii voerde eind 2014 een marktscan uit onder Nederlandse high tech MKB'ers. In deze marktscan werd de interesse voor HighTIF gepeild en gevonden. Daarnaast heeft de marktscan van Triarii een aantal aanbevelingen opgeleverd dat de kans van succes van het HighTIF zal vergroten.

De komst van een HighTIF is belangrijk voor de ontwikkeling van de Metropoolregio Amsterdam tot een van de belangrijkste Europese centra op het gebied van bètaonderwijs en – onderzoek. Zo leidt het opzetten van een HighTIF op het Amsterdam Science Park tot een unieke concentratie van expertise en infrastructuur op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en productie van geavanceerde hightech instrumentatie. Ook zou dit betekenen dat vier van de acht NWO-instituten gehuisvest zijn op het Amsterdam Science Park. Het directe effect op de Amsterdamse werkgelegenheid is een toevoeging van 150 medewerkers, plus een 50-tal gastmedewerkers, promovendi, post-docs etc. van SRON.

HighTIF

Meer informatie: Ron Overgoor of Hans Modder.


Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...