ZEP: Stakeholders promoten CO2 afvang, transport en opslag als klimaatoplossing

Triarii voert sinds 2006 het secretariaat van ZEP: het Zero Emissions Platform. ZEP verenigt alle Europese belanghebbenden die streven naar het introduceren van duurzame elektriciteitscentrales, uitgerust met CCS (Carbon Capture and Storage). Hoofdspelers zijn de industriële energieproducenten (mn. RWE, E.On, Vattenfall, EDF. ENEL,), de oil & gas sector (mn. Shell, BP, Total) en de apparatuurleveranciers (mn. Siemens, Alstom). Daarnaast zijn alle gerelateerde kennisinstellingen en NGOs betrokken. Het secretariaat faciliteert alle platform processen. Onderstaande video's laten zien hoe CCS bij draagt aan een beter klimaat:

CCS safe storage: closing the carbon loop

 CCS: The hard facts


Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...