SpaceBusinessPark Noordwijk (naast ESTEC): bedrijvenpark gericht op ruimtevaart

Ron Overgoor van Triarii is directeur van het SpaceBusinessPark in Noordwijk. Dit is een project gericht op het vormen van een fysiek bedrijven cluster van hoogwaardig technologische bedrijven en ruimtevaartgeoriënteerde bedrijven naast ESTEC in Noordwijk. Doel is dat als gevolg van de fysieke clustering ook activiteiten en projecten op het park gaan ontstaan. Inmiddels zijn enkele toonaangevende gebouwen gerealiseerd van bedrijven als DECOS en AOES. Daarnaast is het European Space Innovation Centre (ESIC) in het voorjaar van 2012 officieel geopend.

Onderstaand filmpje laat de bouw van de "DECOS-meteoriet" zien:

Kort filmpje van de opening van ESIC:


Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...