Ron Overgoor Triarii

Doctorandus in de Economische Geografie

06 516 615 25
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ron Overgoor was van 1996 tot 2002 een van de leidende partners in de overheidsgroep van PricewaterhouseCoopers. In die periode heeft hij vele aansprekende overheidsopdrachten uitgevoerd zoals de Technologieradar en de internationale ICT benchmark in de gezondheidszorg. Voor de Europese Commissie heeft hij ondermeer het Techserv project uitgevoerd waarvoor hij een uitvoeringsorganisatie heeft opgezet voor het 4de en 5de Kaderprogramma voor Research & Development. In dit project was hij directeur van 1997 tot medio 2000.

Hij heeft sturing gegeven aan de Projecten Modernisering Inburgering en Deltaplan inburgering bij het Ministerie van Justitie en het Ministerie ven VROM. In dit project is hij ondermeer verantwoordelijk geweest voor de invoering van de deelprojecten inburgeringsexamen Buitenland en inburgeringsexamen Nederland. Hij was eveneens verantwoordelijk voor het vormgeven van de rol van de Informatiebeheer groep (IBG) binnen het nieuwe stelsel.

Sinds maart 2006 is Ron ook directeur van het SpaceBusinesspark in Noordwijk. Dit bedrijvenpark rond het thema ruimtevaart is aan het verrijzen naast de Site van ESTEC in Noordwijk. Als directeur is Ron verantwoordelijk voor de marketing en acquisitie, clustervorming en ruimtelijke planning. Zie ook www.spacebusinesspark.nl

2004 - heden
Triarii B.V., partner en consultant
2002 - 2004
Park Arendsdorp, directeur en consultant
1996 - 2002
PwC consulting en PricewaterhouseCoopers, partner en directeur
1989 - 1996
Coopers & Lybrand consulting, consultant en manager
1986 - 1989
KNOV secretaris regionaal beleid en technologiebeleid

1985 - 1986

Bedrijvencentrum de Goffert, projectleider uitbreiding

Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...