Robert van der Lande Triarii

Ingenieur in de Werktuigbouwkunde, Master of Business Administration

06 - 426 25 727
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Robert van der Lande is een expert op het terrein van technologiebeleid. Hij heeft voor de Nederlandse overheid en de Europese Commissie veel beleidsstudies uitgevoerd, met name op het terrein van ICT, ruimtevaart en energie. Hij was onder andere de eerste secretaris van het Nederlandse ICT regie-orgaan dat de nationale R&D inspanningen  op het gebied van ICT coördineerde.   Momenteel is hij Secretaris Generaal van het zero-emissionplatform (ETP-ZEP), een groep van Europese multinationals die met elkaar de CO2-vrije electriciteitscentrales van de toekomst ontwikkelen. Daarnaast is hij directeur van R&Dialogue: een Europees project dat in 10 Europese lidstaten een dialoog ontwikkelt om de weerstanden weg te nemen tussen aan de ene kant de publieke en private partijen die de energievoorziening van de toekomst ontwikkelen en aan de andere kant de maatschappelijke organisaties die invloed zoeken in de keuzen die daarvoor gemaakt worden.

2004 - heden
Triarii B.V., partner en consultant
2002 - heden
LLENC Consultancy, directeur en consultant
1996 - 2002
PwC consulting en PricewaterhouseCoopers, consultant en manager
1992 - 1996
Coopers & Lybrand consulting, consultant

1985 - 1992

Civi Consultancy, consultant

Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...