Michiel Hillen Triarii

Meester in de Rechten, BA Bedrijfskunde

+31 6 2296 3337
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
website Michiel

LinkedIn profiel Michiel

Michiel heeft uitgebreide ervaring in het initiëren en ontwikkelen van business in opkomende markten, met name in Afrika. Zijn expertise omspant zowel strategie, implementatie als financiering. Matchmaking en business partnerships vormen twee van zijn speerpunten.

Michiel beschikt over een uniek netwerk in het bedrijfsleven in meer dan twintig landen in Afrika. Dit netwerk en zijn bijzondere expertise hebben geleid tot een indrukwekkend track record van meer dan 30 succesvolle private investeringsprojecten in Afrika.

Michiel is tevens bestuurslid van het NABC (Netherlands-African Business Council).

2009-heden Associé Triarii
2006-heden EMSA Emerging Markets Africa, Director
2006-2008 Sunsia BV, associate
1998-2006 SMO (Stichting Maatschappij en Onderneming), project manager
1997-1998 Gemeente Utrecht, Economische Zaken, marketing manager
1991-1997 Coopers & Lybrand, senior consultant

Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...