Hans Stikkers Triarii

Dr. Economische Geschiedenis,
Drs. Internationaal Recht

+31 6 1229 4842
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hans Stikkers is afgestudeerd in zowel Economische Geschiedenis als Internationaal Recht. Hij werkte als personeelsmanager bij PTT Post. In 1989 heeft hij bij DG XIII van de Europese Commissie als lid van een internationaal team van experts de ‘Greenpaper Post’ samengesteld.

Vervolgens werd Hans bij PTT Post verantwoordelijk voor het opzetten van joint ventures in Oost Europa. Ook bij de Duitse Post heeft hij verschillende fusies en overnames uitgevoerd in Oostenrijk, België, Italië, Spanje, Polen, Tsjechië en Zuid-Amerika.

Tevens was hij betrokken bij het opzetten van de samenwerking tussen DHL en de Duitse Post. In 1997 is hij bij KPMG leiding gaan geven aan de Postal Strategy Group. In 2000 heeft hij zijn eigen consultancy groep opgezet, gericht op wereldwijd advies op het gebied van logistiek (postaal) en transport en distributie projecten en de reorganisatie daarvan. Dit heeft hij bijvoorbeeld in Japan, Iran, Suriname, Latijns-Amerika en Oostenrijk doorgevoerd.

Sinds 2009 hebben Triarii en de Stikkers Consultancy Group een samenwerkingsverband.

2009-heden Associé Triarii
2000-heden Stikkers Consultancy Group, directeur/eigenaar
1995-1997 Duitse Post, Bonn (DE), directeur pakket post internationaal
1986-1995 PTT Post, manager personeel, postale logistiek en internationale strategie

Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...