Rob de Wit Triarii

Doctorandus Bedrijfseconomie, RM

Website Rob
0031 6 53191278
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

LinkedIn profiel Rob de Wit

Rob de Wit is vanaf 1994 zelfstandig interim- manager en organisatieadviseur. Hij heeft als interim-directeur en lijnmanager in verschillende organisaties (zowel in de publieks- als in de profitsector) uitdagende opdrachten uitgevoerd.

De opdrachten zijn gericht op de verbetering en professionalisering van de bedrijfsvoering. Bij de ene opdracht lag de nadruk meer op de verbetering van de financiele processen en bij de andere opdracht- zowel naar inhoud als naar proces- lag het zwaartepunt meer op de verbetering en professionalisering van de inkoop en logistiek (Procurement & Supply Chain).

In diverse organisaties- het thema "doen we de goede dingen en doen we dingen goed" vormgegeven. In de opdrachten is dit gerealiseerd onder meer door het procesmanagement verder te verbeteren en units naar een hoger prestatienivo te brengen.

Hij heeft ervaring bij het opzetten en uitvoeren van resultaatgerichte kostenreductieprogramma's. Kwaliteitsverbeteringen ingevoerd (met bijv INK, Leanmanagement en Six Sigma). Een financial met een brede visie op de te bereiken resultaten van de organisatie. Integer, proces-, en resultaatgericht, communicatief. Peoplemanager.

1994-heden Associé: KPMG, Ernst & Young, Triarii, partner THTH Management
1990-1994 Financieel manager, Deelnemingen KPN, Facilitair Management Telematica Vastgoedsector
1987-1990 Hoofd Bedrijfseconomische Zaken, Nederlandse Dagblad Unie (NDU/Elsevier)
1982-1987 PTT Telecom Controller, Manager Planning en Budgettering Bedrijfscommunicatie
1980-1982 Marketing Department, Esso Nederland BV
1979-1980 Stafmedewerker Ministerie van Defensie (reserveofficier - militaire dienst)

Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...