Ministerie van Economische Zaken

Rijksoverheid TriariiAdviseurs van Triarii zijn sinds 1985 intensief betrokken geweest bij beleidsontwikkeling, uitvoering en evaluatie bij het Ministerie van Economische Zaken, met name op de terreinen van ICT, energie, ruimtevaart en algemene industrie-ontwikkeling. In recente jaren heeft Triarii belangrijke rapporten opgesteld voor agentschappen van Economische Zaken: voor RVO werd het boek "The Dutch Industrial Landscape" gemaakt, voor het EVD voert Triarii het instrument “Match Making Facility” uit. Het is gericht op zakelijke samenwerking tussen bedrijven uit opkomende economieën en het Nederlandse bedrijfsleven.


Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...