Rethinking the European ICT agenda

Ten tijde van het Nederlands voorzitterschap heeft het ministerie van Economische Zaken aan PwC en Triarii gevraagd om een uitdagende visie te ontwikkelen op het ICT-beleid van de Europese commissie. Bij de uitvoering van de studie is een groot aantal CEO's van Europese ICT-bedrijven geinterviewd. Het rapport is in grote oplage Europees verspreid en is ten tijde van het Nederlands voorzitterschap op een ministersconferentie besproken met de verantwoordelijke ministeries van alle lidstaten. Download hier.


Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...