Case studies NL

R&Dialogue: case studies Nederlandse dialoog

Triarii is projectleider van R&Dialogue, een Europees project dat in 10 landen een dialoog opzet tussen onderzoekers en maatschappelijke organisaties. Het doel van deze dialoog is gezamenlijk de energietransitie te realiseren. Triarii leidt tevens de dialoog in Nederland.

In deze Nederlandse dialoog is de wens naar voren gekomen meer te weten te komen over praktiijkvoorbeelden uit de Nederlandse energietransitie waar dialoog een belangrijke rol speelt. Het Nederlandse R&Dialogue team heeft daarom de volgende 6 case studies uitgewerkt:

Klik op bovenstaande termen om de bijbehorende case studies te lezen.


Triarii nieuws

 

Maart 2017: Artikel "Defensie en Veiligheid versterkt innovatiekracht Nederlandse Industrie" bouwt voort op Triarii-onderzoek naar de Nederlandse Defensie- en Veiligheids-gerelateerde industrie.

Read more ...

 

Januari 2017: wij sparen energie is op volle toeren van start en genereert in hoog tempo interesse. Het netwerk van deelnemende makelaars groeit snel.

Read more ...

 

November 2016: Triarii start het initiatief wij sparen energie om mensen die een huis kopen aan te zetten tot het nemen van energiebesparingsmaatregelen.

Read more ...